Galleries

Brebilder (42 Images) - Rating (3.4)

Jotunheimen har et vell av små og mellomstore isbreer. I dette galleriet har vi samlet noen glimt fra disse. Du finner mange mange flere bilder ved å søke på "isbre". Andre aktuelle søkeord: "brevandring", "isformasjoner", "bresprekk", "bretunge", "bredetaljer" eller "blåis", for å nevne noe.

Fjellblomster (25 Images) - Rating (3.3)

Fjellet er ikke bare steinur, evig snø og spisse tinder. I dette galleriet viser vi en vennligere siden av fjellet, og en riktig så vakker en i tillegg. Flere blomsterbilder finner du ved å for eksempel søke på "flora" eller "blomster".

Flotte himler (35 Images) - Rating (3.4)

Ofte er himmelen et kunstverk i seg selv. I dette galleriet har vi plukket ut noen bilder som vi synes har spesielt flotte himler.

Hurrungane - Jotunheimens ville vest (44 Images) - Rating (3.8)

Hurrungane er den villeste del av Jotunheimen. Her skjærer dalene seg dypt inn blant forrevne og kvasse egger, mens isbreene klamrer seg fast i fjellsidene. Hurrungane har lenge vært senteret for klatring, alpinisme og fjellsport i Jotunheimen. Men for den vanlige fjellturist og betrakter er det også mye gildt å glede seg over. I dette galleriet har vi plukket ut noen få bilder fra Hurrungane. Mange fler finner du f.eks. ved å bruke søkeordet "Hurrungane" i søkefeltet til venstre.